Behandelingen bij Praktijk voor Psychotherapie vallen onder 3 categorie├źn, Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) behandelingen waar u een verwijsbrief voor nodig heeft en die worden vergoed door de zorgverzekeraars, Coaching waarvoor u geen verwijs brief nodig heeft en die niet vergoed worden en Leertherapie/Supervisie voor psychiaters/psychologen (in opleiding).

 

GGZ Behandelingen

Voor Geestelijke Gezondheidszorg is een verwijzing van een huisarts nodig. U kunt bij mij terecht voor Basis Geestelijke Gezondheidszorg en Gespecialiseerde Geestelijke Gezondheidszorg.

Klik op de onderstaande links voor meer informatie over:

Behandelaanbod

Procedure & Wachttijd

Vergoeding

Heeft u al een verwijzing van uw huisarts, neem dan vrijblijvend contact op om een afspraak te plannen. Als u nog geen verwijsbrief heeft, kunt u eerst contact opnemen met uw huisarts.

Coaching

Hiervoor heeft u geen verwijsbrief nodig. Deze sessies worden momenteel niet vergoed door de zorgverzekeraars. Voor meer informatie over coaching klik hier.

Als u interesse heeft in coaching kunt u via het contactformulier hier contact met me opnemen.

 

Supervisie/Leertherapie

Voor (klinisch) psychologen en psychiaters in opleiding of die zich verder willen bekwamen bied ik supervisie en leertherapie aan. Voor meer informatie over de mogelijkheden klik hier.

Als u interesse heeft in deze supervisie en/of leertherapie kunt u via het contactformulier hier contact met de praktijk opnemen.


Op dit moment is er een aanmeldingsstop voor zowel de Generalistische GGZ als Gespecialiseerde GGZ zorg van kracht. (Actueel op 03-06-2024)

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).