De private behandelingen zoals coaching kunt u zelf direct regelen, er is geen verwijzing van de huisarts nodig. De private behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraars.

Coaching

Ervaren professionals binnen en buiten de gezondheid zoals managers, huisartsen, maatschappelijk werkers en medische specialisten kunnen behoefte hebben de kwaliteit van hun functioneren te verbeteren. Dit kan door het volgen van coaching gesprekken.

Bij coaching besteed ik aandacht aan het vergroten van het inzicht in eigen functioneren, hoe, waar en waardoor er problemen ontstonden. De gesprekken zijn gericht op het vergroten van het probleemoplossend vermogen, met als doel het zo goed mogelijk functioneren/presteren op een manier die voor uzelf en de omgeving prettig is. Het tarief voor coaching is afhankelijk van de aard en omvang van het af te spreken traject.

Privacy

Alle hulpverleners – artsen, psychologen, psychotherapeuten – zijn gehouden aan hun beroepscode. Dat betekent dat alles wat u met mij bespreekt strikt vertrouwelijk is.

Supervisie

Voor psychologen en psychiaters i.o. of zij die zich verder willen bekwamen in psychodynamisch werken bestaat de gelegenheid om supervisie bij mij te volgen.

Ik ben erkend supervisor bij de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie en de Nederlandse Vereniging Psychoanalytische Psychotherapie.

De kosten voor supervisie bedragen € 110 per gesprek en worden maandelijks in rekening gebracht.

Leertherapie

Leertherapie is een vereiste in de opleiding tot klinisch psycholoog of psychiater. Voor deze leertherapie kunt u bij mij terecht. Frequentie is 1 à 2 keer in de week.

De kosten voor leertherapie bedragen €110 per gesprek en worden maandelijks in rekening gebracht.

Contact

Wilt u direct leertherapie, coaching of supervisie boeken of heeft u meer vragen? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier.